» Отдых » Новости туризма

Валле-дАоста відкриває сезон святом гірських притулків

    всего 84291 отеля

Валле-дАоста відкриває сезон святом гірських притулків

Щорічно в кінці третьої тижні червня альпійські притулки Валле-д'Аоста проводять свято відкриття літнього сезону. У цьому році 22 та 23 червня гостям буде запропоновано обід за особливою ціною і розважальні заходи.

Обід, який обійдеться в 17 євро, складається з типових страв вальдостанской кухні: закуски, полента з м'ясом, десерт і напій. А в деяких притулках, крім святкових вистав, кожному гостю дістанеться невеликий подарунок на пам'ять. Повний список закладів, що беруть участь у святі відкриття сезону, доступний на туристичному сайті долини Аоста.

Валле-д'Аоста (Valle d'Aosta, Valle'e d'Aoste) вважається найменшим і одним з найбільш гористих регіонів в Італії. По суті, це одна велика міжгірська долина, що утворює обширний центр зимових видів спорту та активного відпочинку. Тут розташовано безліч першокласних гірських районів, в тому числі " четирехтисячнікі " Монте-Бьянко (Монблан, 4807 метрів), Монте-Роза (4634 метра, більша частина схилів лежить на території Швейцарії), Брейтхорн (одна з вершин Кляйн-Маттерхорна, 4164 метра ) і Гран-Парадізо (4061 метр). Це - місце цілорічного відпочинку; в теплу пору року туристи приїжджають сюди заради прогулянок та спортивних занять в горах, фестивалів і гастрономічних пропозицій.
13 июня 2013, 19:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт