» Отдых » Новости туризма

Новозеландський лижний курорт заборонив паління

    всего 84291 отеля

Новозеландський лижний курорт заборонив паління

Новозеландський курорт Ремаркейблз першим в південній півкулі оголосив поза законом куріння на своїй території. За нововведенням і реакцією на нього відвідувачів спостерігають інші курорти в Новій Зеландії. Залежно від результатів експерименту їх адміністрація прийме відповідне рішення.

Ремаркейблз ( Remarkables ) знаходиться на острові Південний, в 24 кілометрах на схід від Куїнстауна. У розпорядженні лижників тут - 32 траси будь-якої категорії складності, 5 підйомників ; перепади висот на рівні 2000-1600 метрів. На сусідніх курортах, у тому числі Коронет - Пік ( 10 кілометрів на північ від Куїнстауна ), заборона куріння поширюється поки тільки на персонал, а гості можуть палити як на схилах, так і в кафе при наявності там виділених зон.

Коронет - Пік ( Coronet Peak ) був першим гірськолижним курортом в Новій Зеландії, який відкрив новий сезон катання в минулі вихідні, повідомляє Fanski. ru. З 15 червня туристів почне приймати розташований в 80 кілометрах на захід Крайстчерча курорт Маунт - Хатт ( Mt Hutt ), а відкриття сезону в Ремаркейблзе намічено на 22 червня.
13 июня 2013, 11:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт