» Отдых » Новости туризма

Graffiti L - новий хостел у Санкт-Петербурзі

    всего 84291 отеля

Graffiti L - новий хостел у Санкт-Петербурзі

У Санкт-Петербурзі завершується будівництво хостела Graffiti L, який, як очікують організатори, увійде до числа модних закладів міста і стане одним з центрів молодіжного життя.

Хостел розташований на Ліговському проспекті 33-35, в пішій доступності від Невського проспекту, площі Повстання і Московського вокзалу. У ньому є двох-, чотирьох-і восьмимісні номери, один - на 12 місць, кілька номерів категорії Graffiti Lux з власною ванною кімнатою, тримісні сімейні номери, а також одна тримісна кімната, обладнана для людей з обмеженими фізичними можливостями. Одночасно в хостелі можуть розміститися до 131 людини.

Джерелом натхнення для дизайнерів послужив так званий mid-century modern - напрямок в дизайні та архітектурі, яке склалося в Америці в середині минулого століття. В його інтер'єрах поєднуються вінтажна меблі 60-х років і предмети hand made, багато з яких знайдені на блошиному ринку на Удільної. У всьому будинку, за винятком номерів, фоном буде звучати легка музика, а в душових - розповідати історії " радіосказочнік ".

Також гостей чекають ігрова кімната з Playstation 3, в якій проходитимуть тематичні вечори та турніри з настільних ігор; клуби вивчення іноземних мов; кухня з апаратами, які готують чай і гарячі напої на основі зернової кави і шоколаду; міні-бібліотека; прокат ретрофотоаппаратов та продаж плівки на 24 кадри; стіна спілкування, де можна буде обмінюватися фотографіями і залишати свої координати. На території хостелу буде працювати безкоштовний Wi-Fi, йдеться в прес-релізі компанії.

Вартість проживання - від 550 (у двенадцатіместном номері) до 1400 (в двомісному номері) рублів на добу.
13 июня 2013, 09:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт