» Отдых » Новости туризма

Греція оперативно вирішила проблему із затримками видачі віз

    всего 84291 отеля

Греція оперативно вирішила проблему із затримками видачі віз

Минулого тижня близько двох сотень туристів, які планували відвідати Грецію по турпутівки, не змогли вчасно вирушити в подорож через затримки з видачею віз. Як запевняє дипмісія цієї країни, вже протягом сьогоднішнього дня проблема буде вирішена остаточно.

Віза в Грецію - одна з найбільш нескладних в отриманні, оформити її можна за три дні. Тому багато клієнтів турфірм подають документи в самий останній момент. Але попит на відпочинок в Греції зростає настільки швидкими темпами, що консульство, навіть додавши додатковий день роботи, не встигає обробляти всі заявки. У результаті з минулого четверга деякі туристи " зависли " в аеропортах, оскільки візи до моменту вильоту так і не були готові.

Над вирішенням проблеми спільно працювали і туроператори, і консульство. За даними Російського союзу туріндустрії, вже у вихідні всі, хто повинен був вилетіти на відпочинок 23 і 24 травня, візи отримали, повідомляє РИА " Новости ". Видані також візи тим, хто повинен був відправитися на відпочинок в суботу і неділю. Туристам з вильотом у вівторок консульство обіцяє видати візи в строк.

Для того щоб впоратися з цим обсягом заявок, співробітники консульства Греції залишалися на робочому місці в п'ятницю до 22:00, а також вийшли в суботу. Це прекрасний приклад того, як країна зацікавлена в туристах. Ряд інших держав у разі виникнення подібних візових форс -мажорів просто закриває на це очі. Проте при всій лояльності та оперативності грецької дипмісії туристам не варто відкладати оформлення документів на останній день.
27 мая 2013, 15:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт