» Отдых » Новости туризма

Курортний сезон у Криму триває з квітня по листопад

    всего 84291 отеля

Курортний сезон у Криму триває з квітня по листопад

За даними міністерства курортів і туризму Криму, сезон відпочинку на півострові стає довшим. За останній час помітно зріс попит на нетрадиційні для регіону місяці: квітень, травень і червень, а також осінь. Зокрема, на майбутні травневі свята туристи зробили на 25% більше бронювань в порівнянні з тим же періодом минулого року.

Однією з причин зростання популярності Криму в період травневих свят пов'язаний з тим, що цього року тривалість вихідних збільшилася. Зі свого боку регіон гарантує роботу 169 санаторно-курортних підприємств та 197 готелів. Торік їх було 140 і 163 відповідно, повідомляє Інтерфакс. Місцева адміністрація також прогнозує, що не тільки вересня стане повноцінним місяцем активного сезону: також очікується зростання турпотоку в жовтні і листопаді.

За статистикою, з початку поточного року в Криму відпочили 255 тисяч осіб, що на 29,6% вище рівня аналогічного періоду минулого року. Особливо помітний ріст у санаторному комплексі. Всього за минулий рік на півострові побувало понад 6 мільйонів туристів. Цього року вартість проживання в готелях в порівнянні з минулим роком зросла: у південній частині - в середньому на 6-7%, у східній - на 5%, на заході - на 2%.
23 апреля 2013, 18:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт