» Отдых » Новости туризма

Безліч вихідних днів буде у травневій Греції

    всего 84291 отеля

Безліч вихідних днів буде у травневій Греції

Тим, хто поїде на травневі свята до Греції, слід бути готовими до вихідних днях в незвичайний час. За рішенням міністерства праці святкування 1 травня переноситься на вівторок 7 травня в зв'язку з тим, що цього року Першотравень випав на Страсний тиждень.

1 травня в Греції відзначається як Свято квітів і праці, будучи державним. Не менш важливими урочистостями в цій православній країні є і пасхальні дні. Тому у зв'язку з перестановкою, 7 травня цього року прирівнюється до обов'язкового вихідного для всіх магазинів і більшості підприємств, повідомляє Grekomania. ru. Чи не закриються в цей день тільки компанії, у яких на законних підставах неділі та святкові дні є робочими.

Варто також додати, що наступними офіційними святами в Греції будуть 21-24 травня ( День святкування битви при Криті ), 25 травня ( День незалежності країни) і П'ятидесятниця ( через 7 тижнів після Великодня - 23 червень в 2013 році ).
13 апреля 2013, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт