» Отдых » Новости туризма

Туристи можуть відвідати будівлю парламенту Греції в Афінах

    всего 84291 отеля

Туристи можуть відвідати будівлю парламенту Греції в Афінах

З листопада нинішнього року для жителів і гостей Афін відкриваються двері парламенту Греції, що знаходиться на площі Конституції ( Синтагма ). Його будівля є пам'яткою історії та архітектури. Воно було побудоване в 1836 році за проектом директора Академії витончених мистецтв Мюнхена, німецького архітектора Фрідріха фон Гертнера, в якості палацу для першого короля Греції.

Відвідування можливо тільки за попереднім записом ( необхідно зателефонувати за телефонами: (210 ) 369-24-29 або (210 ) 369-21-06 ). Екскурсії проводяться з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 20:00, в неділю - починаючи з 12:00, повідомляє Grekomania. ru.

Крім того, час від часу туристам дозволяється прогулятися по парку президентського палацу в Афінах. Парк, що займає близько 25 тисяч квадратних метрів і оформлений у французькому стилі, є справжньою оазою в центрі грецької столиці: тут більше 140 різних декоративних дерев, чагарників і кучерявих рослин, серед них - рослини рідкісних видів і столітні кипариси. Однак ці екскурсії проводяться тільки влітку.
08 ноября 2012, 20:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт