» Отдых » Новости туризма

Розпродаж в Абу-Дабі триватиме до 3 серпня

    всего 84291 отеля

Розпродаж в Абу-Дабі триватиме до 3 серпня

Сезон літніх знижок в еміраті Абу-Дабі завершиться 3 серпня - у туристів ще є час для вигідних покупок. В акції бере участь 21 торговий центр столиці ОАЕ і міста Аль-Айн.

Крім великих знижок, в дні розпродажів в ОАЕ магазини і торгові центри пропонують покупцям взяти участь в розіграші призів. В цьому році в Абу-Дабі можна виграти 1 мільйон дирхам (більше 272 тисяч доларів США) і квартиру на березі моря. Також торгові центри Aldar щотижня надають відвідувачам можливість виграти призи вартістю до 80 000 дирхам (21 тисяча доларів США).

Як повідомляє Департамент культури і туризму Абу-Дабі, свої спеціальні пропозиції та призи підготують і інші торгові центри емірату, розважальні парки на острові Яс, арабська Лувр та інші численні пам'ятки.

Крім того, в рамках програми #inAbuDhabi, яка почалася 27 червня і триватиме до 3 серпня, тематичні парки, музеї, готелі, і ресторани в Абу-Дабі і Аль-Айні запропонують відвідувачам цілий спектр варіантів, як уникнути літньої спеки.
01 июля 2019, 14:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт