» Отдых » Новости туризма

У Дубаї з'явився готель-лайнер

    всего 84291 отеля

У Дубаї з'явився готель-лайнер

У цьому місяці в Дубаї відбудеться урочисте відкриття готелю QE2, розміщеного на океанському лайнері Queen Elisabeth 2. У режимі soft open ця розкішний готель працює з весни.

Про плани відкрити п'ятизірковий готель на борту легендарного судна було оголошено ще в 2007 році. Інвестиційна компанія Istithmar, що належить уряду Дубая, придбала у компанії Cunard судно довжиною 293 метра приблизно за 100 мільйонів доларів США. Після довгих років відновлювальних робіт Queen Elisabeth 2 виглядає так само чудово, як в день свого першого рейсу: інтер'єри були ретельно відтворені, а на борту відкритий музей історії судна.Площадь номерів в готелі варіюється від 17 до 76 квадратних метрів. В даний час працюють вісім з десяти ресторанів на борту лайнера, пишуть "Російські Емірати". На легендарному лайнері діє також недавно запущений оздоровчий центр Dreamworks Spa. Критий і відкритий басейни, фітнес-центр і навіть окремий приватний пляж, потрапити на який можна на човні, також скоро будуть доступні для гостей. Готель QE2 запропонує постояльцям "цілодобову розважальну програму світового рівня". На борту також відкриється кілька магазинів Duty Free.

Вартість проживання в готелі - від $ 136 за двомісний номер на добу.

Лайнер Queen Elizabeth 2 працював на трансатлантичних круїзних лініях з 1969 по 2008 рік і перевіз понад 2,5 мільйона пасажирів. На цьому розкішному судні подорожувало безліч знаменитостей, а його першим пасажиром був британський принц Чарльз.
17 октября 2018, 14:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт