» Отдых » Новости туризма

Українські туристи зможуть відвідати Грецію без віз

    всего 84291 отеля

Українські туристи зможуть відвідати Грецію без віз

до 8 вересня Греція дозволила перебувають в Туреччині українцям відвідувати острова Хіос, Кос, Лесбос, Родос і Самос без шенгенських віз на термін до 15 днів

Греція дозволила українським туристам, відпочиваючим в Туреччині, відвідувати острова Хіос, Кос, Лесбос, Родос і Самос без шенгенських віз до 8 вересня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ.

Так, громадяни України при відправленні з турецьких портів Бодрум, Мармарис, Дикили, Фоча, Фетхіє, Айвалик, Чешме і Кушадаси можуть до 15 днів перебувати на грецьких островах без шенгенської візи.

МЗС уточнює, що для того, щоб скористатися безвізовим режимом відвідування грецьких островів, потрібно купити квитки на пором або ж забронювати готель на островах в будь-якій туристичній компанії. Протягом доби слід представити співробітникам туркомпанії копію паспорта, одну фотографію та заповнену візову анкету, які в електронному вигляді відправляється в еміграційну службу Греції.

При прибутті на грецькі острови туристам необхідно пред'явити оригінал візової анкети, паспорт, а також сплатити візовий збір (35 євро).

У міністерстві додають, що українці можуть надати фотографію, оригінал паспорта, заповнити візову анкету на кордоні і сплатити візовий збір, однак при цьому отримання візи займе більше часу.

Нагадаємо, в минулому році продаж турфірм по напрямку Греція виросли на 40%, цього року очікується подальше зростання популярності грецьких курортів - за попередніми прогнозами, не менше 20%. Якщо говорити про цінову політику, то в порівнянні з трьома роками раніше вартість турів зросла на 25-30%. Зараз можна купити путівку від 450 євро.
01 августа 2012, 09:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт