» Отдых » Новости туризма

Велика частина загиблих в ДТП у Польщі - українці

    всего 84291 отеля

Велика частина загиблих в ДТП у Польщі - українці

За даними чергової поліції Лодзинського воєводства, в результаті аварії поїзда і мікроавтобуса з українськими робітниками на залізничному переїзді в центральній Польщі загинули вісім людей, ще двоє отримали поранення.

Як повідомляється, ДТП сталося рано вранці 30 липня в околицях селища Братошевіце ( Bratoszewice ) в 100 км на південний захід від Варшави. Мікроавтобус Ford Transit, який перевозив 10 чоловік, в'їхав на нерегульований переїзд, де в нього врізався приміський поїзд.

За даними поліції, серед загиблих - шестеро жінок. Дві людини госпіталізовані. Скільки з них українських громадян поки невідомо.

" Машина обладнана для перевезення шести осіб. Очевидно, що " зайві люди " не були належним чином розміщені і пристебнуті ременями. Велика частина загиблих - громадяни України. Імовірно, вони працювали на одному з місцевих сільгосппідприємств ", - повідомили правоохоронці РІА Новини.

За даними поліції автомобіль зареєстрований в Польщі. На місце події виїхав прокурор, ведеться розслідування.
30 июля 2012, 10:39


Тэги: Польша, Поезд, жертвы, автобус, Bratoszewice, Братошевице





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт