» Отдых » Новости туризма

Новий готель в Пуерто-Ріко запропонує гостям вивчати природу

    всего 84291 отеля

Новий готель в Пуерто-Ріко запропонує гостям вивчати природу

Готель Ritz - Carlton Dorado Beach Reserve в Пуерто-Ріко об'єднався з французьким дослідником і захисником навколишнього середовища Жан - Мішелем Кусто для створення спільної освітньо - розважальної програми для туристів.

Учасники проекту ознайомляться з кораловими рифами, дикою природою і водними угіддями Пуерто-Ріко завдяки дайвінгу, байдарковим екскурсіям, археологічним дослідженням та іншим заходам, повідомляє Travel + Leisure.

За словами організаторів, програма Ambassadors of the Environment розроблена спеціально для тих, хто хоче більше дізнатися не тільки про природу країни, але і про те, які є способи її збереження.

Готель Ritz - Carlton Dorado Beach Reserve відкриється для постояльців в грудні 2012 року. Бронювання номерів почнеться з 1 серпня.

Готель пропонує 100 стандартних номерів і 14 сьютов. В ній працюватимуть спа - центр, сполучений з ботанічним садом, і ресторан " зоряного " шеф-кухаря Жозе Андре. Вартість проживання поки невідома.
29 июля 2012, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт