» Отдых » Новости туризма

Болгарські слідчі вважають, що бомба вибухнула усередині автобуса

    всего 84291 отеля

Болгарські слідчі вважають, що бомба вибухнула усередині автобуса

Болгарські слідчі вважають, що бомба в автобусі з туристами з Ізраїлю була або встановлена до посадки пасажирів, або її підклали в багажне відділення в момент завантаження речей.
Про це повідомляє місцева газета 24 години з посиланням на міністра внутрішніх справ Болгарії Цвєтана Цветанова.

Раніше газета 24год писала з посиланням на очевидців, що теракт скоїв смертник. Проте міністр закордонних справ Ізраїлю Авігдор Ліберман заявив у бесіді з агентством Ассошіейтед Прес, що вибухнула бомба, встановлена всередині автобуса.

" Ми перевіряємо дві версії. За однією бомба була захована у валізу і вибухнула, коли речі завантажували в багажне відділення ( автобуса ), по інший її розмістили всередині транспортного засобу заздалегідь перед посадкою туристів і завантаженням багажу ", - заявив Цветанов болгарським журналістам.

За даними місцевого державного телеканалу БНТ, болгарського туроператора попереджали про підготовлюваний теракт.

В середу вдень в аеропорту Сарафово міста Бургаса був підірваний автобус з ізраїльськими туристами. ЗМІ пишуть про сім загиблих в результаті теракту, за даними МВС Болгарії, загинули шестеро людей, а 32 постраждали.

Як мінімум четверо поранених перебувають у критичному стані. Всього під підірваному автобусі були 40 туристів з Ізраїлю і водій, який вижив і перебуває в лікарні.
19 июля 2012, 02:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт