» Отдых » Новости туризма

Білий Дім не підтверджує іранський слід у теракті в Болгарії

    всего 84291 отеля

Білий Дім не підтверджує іранський слід у теракті в Болгарії

США засуджують теракт у Болгарії, але поки не мають інформації про те, хто за ним стоїть, заявив офіційний представник Білого дому Джей Карні.

"Це, зрозуміло, екстрена новина, і ми працюємо над тим, щоб встановити всі факти. Я хочу ясно дати зрозуміти, що США різко засуджують подібні напади на ні в чому не винних людей, особливо дітей. Думки і молитви президента зараз з родинами загиблих і поранених. Ми підтримуємо в цей важкий момент народи Ізраїлю та Болгарії. США і надалі підтримуватимуть наших союзників і друзів у боротьбі з тероризмом. І, звичайно, наша прихильність справі забезпечення безпеки в Ізраїлі залишається незмінною ", - повідомив він.

Відповідаючи на питання про те, чи може він підтвердити заяви Ізраїлю про те, що за терактом стоїть Іран, Карні відповів: "У мене поки немає відомостей щодо деталей інциденту, щодо того, чи був він справді терактом, і хто за ним стоїть. Можу сказати вам, що президент проінформований про те, що трапилося, але більше у мене ніяких відомостей немає ".

Нагадаємо, щонайменше п'ятеро людей загинули в середу при вибуху автобуса з ізраїльськими туристами біля аеропорту болгарського міста Бургас.
18 июля 2012, 21:41


Тэги: США, теракт, Болгария





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт