» Отдых » Новости туризма

ЗМІ: Болгарського туроператора попереджали про підготовлюваний теракт

    всего 84291 отеля

ЗМІ: Болгарського туроператора попереджали про підготовлюваний теракт

Болгарського туроператора Орта, який організував поїздку групи ізраїльських туристів, попередили про підготовлюваний теракт в Бургасі.
За даними місцевого державного телеканалу БНТ, за годину до вибуху невідомий чоловік подзвонив в офіс туроператора і повідомив, що ізраїльтяни будуть "зустрінуті" двома бомбами. Про реакцію представників компанії на цей дзвінок поки невідомо.

Тим часом болгарська газета 24год повідомляє з посиланням ізраїльтянку-очевидця теракту, що вибух, ймовірно, здійснив терорист-смертник.

У середу в аеропорту Сарафово міста Бургаса був підірваний автобус з ізраїльськими туристами, які прилетіли з Тель-Авіва для того, щоб відпочити на місцевому курорті "Сонячний берег". Ізраїльські та болгарські ЗМІ пишуть про сім загиблих в результаті теракту, за даними МЗС Болгарії загинули шестеро людей.

У лікарні зараз перебувають не менше 32 постраждалих. Всього в момент вибуху в автобусі знаходилися 40 туристів і водій. Він залишився живий і також госпіталізований.

В даний час поліція проводить оперативно-розшукові заходи, спрямовані на розслідування теракту, шосе, що веде з аеропорту Сарафово в Сонячний берег перекрито поліцейським і співробітниками жандармерії. Поліцейські також перевірять різні готелю міст Бургас і Несебир на предмет закладених там вибухових пристроїв.
18 июля 2012, 23:11


Тэги: теракт, Болгария, туроператор Ортана





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт