» Отдых » Новости туризма

Відпустка в кредит не користується у росіян популярністю

    всего 84291 отеля

Відпустка в кредит не користується у росіян популярністю

Росіяни беруть кредит на відпустку. Правда, поки такою послугою користується зовсім невеликий відсоток відпочиваючих. Втім, російські банкіри пророкують такій послузі велику популярність.

В Європі, скажімо, в кредит купується більше 60% путівок. За статистикою, туристичними кредитами в основному користуються люди від 23 до 40 років. З коментарями для «Вістей ФМ» - виконавчий директор Асоціації туроператорів Росії Майя Ломідзе.

«Вести ФМ»: Для поїздок в які країни зазвичай беруть кредит?

Ломідзе: Знаєте, настільки мізерний потік, що вичленувати якусь одну лідируючу країну досить складно. Незважаючи на останній тренд, коли починають говорити про зростаючу популярність турів у кредит, мова насправді йде про одиниці. Хтось купує тури в Туреччину, хтось купує тури на дорогі, екзотичні напрямки, наприклад, на острови Карибського басейну. І сказати, що якась одна країна лідирує в цьому мізерному потоці, неможливо.

«Вести ФМ»: А що це за люди, які вдаються до послуг банків? Хто вони?

Ломідзе: З цим питанням, напевно, краще звернутися до банків, у нас такої статистики немає. І профілю такого споживача, який купує тури в кредит, у туристичних компаній немає. Це абсолютно розрізнена інформація, яку знову ж систематизувати досить складно. Але логічно припустити, що це люди, які заради відпочинку готові на все.

«Вести ФМ»: А придбати в кредит можна прямо в туркомпанії або спочатку треба йти в банк, а потім вже в туркомпанію?

Ломідзе: Як правило, якщо є така послуга, то вона грунтується на співпраці між туристичним агентством і банком. Або туроператором і банком. Тобто можна оформити кредит безпосередньо в туристичній компанії, але для цього має бути угода між цією туристичною компанією і якоїсь банківською структурою. У банків також є така окрема послуга - «оформлення кредиту на тур». Після оформлення цього кредиту клієнт може піти в будь-яке туристичне агентство на свій розсуд. Така опція теж існує. У деяких туристичних агентствах безпосередньо, але далеко не у всіх, можна це зробити при покупці туру.

«Вести ФМ»: Майя, не підкажіть, який відсоток по цьому кредиту?

Ломідзе: За нашими даними, десь від 12 до 15%.

«Вести ФМ»: З поручителями чи без?

Ломідзе: Без поручителя. Ну, звичайно, там потрібна і довідка про доходи, і довідка про те, що споживач не обтяжений іншими кредитами або є добропорядним платником за іншими кредитами. Просто по одному паспорту та підтвердження доходів такий кредит не видається.
17 июля 2012, 16:24


Тэги: Отпуск в кредит, кредитна Отпуск





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт