» Отдых » Новости туризма

З 1 квітня для в'їзду на Шрі-Ланку потрібно оформляти онлайн-заявку

    всего 84291 отеля

З 1 квітня для в'їзду на Шрі-Ланку потрібно оформляти онлайн-заявку

Шрі-Ланка, колишня раніше для росіян безвізової, впритул наблизилася до введення візового режиму. Як і повідомлялося раніше, при в'їзді в країну з 1 квітня туристам необхідно заздалегідь подавати заявку. Тільки в цьому випадку мандрівник зможе отримати дозвіл на в'їзд після прильоту.

Перед передбачуваної поїздкою необхідно буде зайти на сайт eta. gov. lk і заповнити онлайн-форму для отримання дозволу на візу. При заповненні не потрібно прикріплювати ні фотографії, ні дані квитків. Онлайн-дозвіл на туристичну візу видається на термін до 30 днів з моменту в'їзду на острів. При цьому віза буде дворазової. Бізнес-віза також дозволяє перебувати на Шрі-Ланці 30 днів з моменту в'їзду, але є багаторазовою. А транзитна дозволяє семиденне перебування.

Після заповнення форми заяви туриста присвоюється індивідуальний номер, ввівши який на сайті в розділі "перевірка статусу", можна побачити результат розгляду заявки. Передбачається, що вона буде розглядатися до 72 годин. Після отримання позитивної відповіді слід роздрукувати візову дозвіл і з ним прилетіти на Шрі-Ланку, де на його підставі в паспорт вклеїли візу. Також можна з цим документом прийти в посольство і отримати дозвіл на в'їзд заздалегідь.

Оплата буде проводитися банківськими картками MasterCard або Visa, збір за туристичну візу становить $ 20. Раніше країна планувала ввести цю практику з 1 січня, потім перенесла на 1 квітня.

А ось перенесення на 31 жовтня, як повідомили деякі ЗМІ, не підтвердився: у Департаменті імміграції та посольстві Шрі-Ланки в РФ запевнили, що з 1 квітня при в'їзді в країну необхідно мати при собі роздрукований візове дозвіл. Таким чином, через два з половиною тижні країна офіційно запроваджує нову візову систему.
15 марта 2012, 16:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт