» Отдых » Новости туризма

На Тенеріфе можна зробити екскурсії по вулканах

    всего 84291 отеля

На Тенеріфе можна зробити екскурсії по вулканах

Іспанська острів Тенеріфе пропонує туристам екскурсійну програму "Великий острівної шлях до вулканів" (La Gran Ruta Insular de los Volcanes), що об'єднала п'ять маршрутів.

Екскурсійні траси обладнані необхідною інфраструктурою та охоплюють весь острів. Три з п'яти маршрутів проходять по території муніципалітету Сантьяго-дель-Тейде (Santiago del Teide). Так, туристам пропонуються: "Маршрут по історичним вулканам", який починається і закінчується в Ла-Лагуна (Сан-Крістобаль-де-ла-Лагуна) і проходить через вулкан Чіньеро (Chinyero); маршрут Dorsal de Abeque, що починається і закінчується в Лос -Крістіанос і проходить через оглядовий майданчик в долині Сантьяго, а також маршрут Macizo Antiguo, наступний від Гарачіко (Garachico) на північному узбережжі острова до Пуерто-де-Сантьяго (Puerto de Santiago) на південно-західному березі, пише BuenaEspana.

Необхідну інформацію про екскурсії туристи можуть отримати в місцевих турагентствах, а також туристичному офісі Сантьяго-дель-Тейде Turismo de Playa de La Arena, розташованому в комерційному центрі Seguro de Sol на Avenida Marítima, офіс 34, звернувшись туди особисто, зателефонувавши за номером ( +34-822,922 ) 922-86-03-48 або написавши на електронну адресу turismo@santiagodelteide. es.
25 июня 2012, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт