» Отдых » Новости туризма

Через спеку в Італії оголошено червоний рівень небезпеки

    всего 84291 отеля

Через спеку в Італії оголошено червоний рівень небезпеки

Влада Італії оголосили найвищий, " червоний " рівень небезпеки у 16 містах країни, що пов'язано з аномально спекотною погодою. Очікується, що температурний пік в Римі, Венеції, Вероні, Болоньї, Больцано, Рієті, Флоренції, Мілані, Перуджі і Піскарі доведеться на четвер і п'ятницю.

Як повідомляє РІА "Новости ", за прогнозами синоптиків, 40-градусний спеку очікується в четвер у багатьох містах на півдні Італії і Сицилії, до позначки в +39 o C стовпчики термометрів піднімуться в містах, розташованих на Адріатичному узбережжі, а в Римі та Флоренції термометри покажуть +36-37 o C.

Найвищий рівень небезпеки присвоюється в ситуації, коли через високу температуру потрібно вживати превентивних заходів щодо захисту здоров'я населення, що входить до групи ризику, насамперед - грудних дітей і літніх людей, які страждають рядом хронічних захворювань.

Через аномальну спеку відділення Служби цивільної оборони в Римі прийняло рішення безкоштовно роздавати пляшки з водою перехожим поряд зі станціями метро і біля входу в музеї Ватикану.
21 июня 2012, 14:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт