» Отдых » Новости туризма

У Чорногорії - рекордно спекотна погода

    всего 84291 отеля

У Чорногорії - рекордно спекотна погода

На території Чорногорії встановилася аномально спекотна погода. Зокрема, 19 червня в Подгориці температура досягала +38 ° С. Це на 1,2 градуса вище останнього рекорду того ж дня, зафіксованого рівно 50 років тому.

У центрі гірського туризму країни, місті Жабляк, стовпчик термометра досяг позначки +28,5 ° С, що на 2,2 градуса більше червневого рекорду 2006 року. У популярному курорті Улцинь, лежачому на узбережжі Адріатичного моря, повітря прогрілося до +37,7 ° С. Очікується, що незначне похолодання може наступити лише в найближчі вихідні, повідомляє РІА "Новости".

У гідрометеослужби Чорногорії пояснюють, що причина аномальної температури, яка на 10-12 ° С вище звичних для цієї пори року показників, є хвиля теплого повітря, що прийшов з північного заходу Африки. У цьому зв'язку експерти попереджають про збільшену загрозу лісових пожеж. А медики в свою чергу нагадують місцевим жителям і туристам найважливіші правила турботи про здоров'я при такій погоді. Це, зокрема, пити багато рідини, знаходитися по можливості в тіні і використовувати сонцезахисні креми.
21 июня 2012, 13:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт