» Отдых » Новости туризма

Іспанський парк розваг PortAventura проведе Білу ніч

    всего 84291 отеля

Іспанський парк розваг PortAventura проведе Білу ніч

У цьому році іспанський парк розваг PortAventura вперше відсвяткує Білу ніч, яка буде приурочена до відкриття літнього сезону.

Святкування відбудеться з 30 червня на 1 липня. Заходи розпочнуться о 22:00 і завершаться в 4:00. Протягом всієї ночі будуть працювати атракціони Shambhala - найвищі американські гірки в Європі, Dragon Khan, Hurakan Condor, Furius Baco і багато інших, а також - більшість магазинів і ресторанів.

У програмі свята - 70 подань у різних тематичних зонах парку: Music Generation, Saloon, "Ночі вогню на Таїті", "Лють урагану Кондор", "Шаолінь з Шамбали", "Храм вогню", Bang Bang West, FiestAventura і феєрверк. Крім того, на гостей чекає музична вистава, а на площі в зоні "Китай" виступить знаменитий іспанський діджей Ернест Кодіна.

Квитки можна придбати на сайті PortAventura. Вартість для дорослого складе 15 євро, для дітей - 12 євро. Гості, що прийшли в парк до 22:00, зможуть залишитися на його території без додаткової плати, говориться в прес-релізі компанії.

PortAventura - один з найбільших парків розваг у Європі, розташований в місті Салоу, в годині їзди від Барселони. Парк розділений на п'ять тематичних "світів" - "Середземномор'ї", "Дикий Захід", "Мексика", "Китай" і "Полінезія". На його території знаходяться також декілька готелів, власний пляж і більше 20 ресторанів різних кухонь світу.
21 июня 2012, 09:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт