» Отдых » Новости туризма

Нові екскурсії по Мадриду

    всего 84291 отеля

Нові екскурсії по Мадриду

У літньому сезоні Мадрид представить своїм гостям три нові екскурсійні програми, об'єднані проектом Pasear Madrid. Маршрути охоплять самі знамениті будівлі іспанської столиці.

Екскурсійна програма Paseo del Arte включає в себе будівлі Національної бібліотеки (Biblioteca Nacional), античний палац маркіза де Саламанка (Palacio del Marques de Salamanca), колишній головний поштамт - палац Сібеліс (або Palacio de Comunicaciones), готелі Hotel Ritz і Hotel Palace, музей Тіссен-Борнемісса (Museo Thyseen-Bornemisza) культурний центр CaixaForum Madrid на площі Прадо (Paseo de Prado) і будівля вокзалу Estacion de Atocha - всього близько 15 об'єктів, в багато з яких туристи зможуть зайти. Відправитися на екскурсію можна буде 23 червня, 14 липня, 4 і 25 серпня, 15 вересня, 6 і 27 жовтня, 17 листопада, а також 8 і 29 грудня.

Туристичний маршрут Eje Castellana-Serrano проходить по одній із самих знаменитих вулиць Мадрида - La Castellana. У програму туру входить відвідування будівель, які є зразками сучасної іспанської архітектури, таких як Музей скульптури (Museo de Escultura) і Башта Пікассо (Torre Picasso). Гості зможуть пройти через знамениті Ворота Європи (Puerta de Europa) і побувати в одному з чотирьох хмарочосів Cuatro Torres Business Area. Екскурсії відбудуться 30 червня, 21 липня, 11 серпня, 1 і 22 вересня, 13 жовтня, 3 і 24 листопада, 15 грудня.

Траса Alcala-Gran Via пролягає по одній з найстаріших вулиць Мадрида Alcala і знаменитої Gran Via. Учасників екскурсії познайомлять з кращими зразками міської архітектури початку та середини ХХ століття, вони побувають на площах Puerta del Sol, Plaza de España и Plaza de San Francisco, побачать будівлі Інституту Сервантеса, Королівський палац ( Palacio Real ) і Палац сенату ( Palacio de El Senado ). Прогулянки по маршруту відбудуться 7 і 28 липня, 18 серпня, 08 і 29 вересня, 20 жовтня, 10 листопада, 1 і 22 грудня.

Екскурсії відправляються від будівлі міського уряду ( Palacio de Comunicaciones ), а завершуються у готелю Centro Colon на вулиці Marques de la Ensenada, на площах Незалежності ( Plaza de la Independencia ) і Орьенте ( Plaza de Oriente ). Туристи можуть придбати дводенну програму, в яку включено розміщення на одну ніч в готелі вартістю 96 євро, пише BuenaEspana. Проект включає також тури тривалістю від 2 до 5 днів. Отримати детальну інформацію та забронювати екскурсію можна на офіційному сайті.
19 июня 2012, 09:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт