» Отдых » Новости туризма

В Італії автобус з українськими туристами потрапив в ДТП

    всего 84291 отеля

В Італії автобус з українськими туристами потрапив в ДТП

У дорожньо-транспортній пригоді в Італії постраждали українські туристи, повідомили в Департаменті інформаційної політики МЗС України з посиланням на Генеральне консульство України в Мілані.
За інформацією Генконсульства, ДТП сталося ще 12 червня о 16:30 за місцевим часом. На 206-му кілометрі автостради А21 між містами Кремона та Понтевеккьо-Робекко (Італія) відбулося зіткнення легкової автомашини, водій якої втратив керування своїм транспортним засобом, і автобуса, який перевозив туристичну групу з України.

Вісім осіб, включаючи водія легкового автомобіля, були госпіталізовані в медичні заклади міст Брешія, Кремона і Манерба з травмами різного ступеня тяжкості.

Станом на 16 червня, за даними українського туроператора, згадана туристична група евакуйована з території Італії, за винятком трьох громадянок України, 1976, 1949 і 1956 років народження, які отримали найбільш серйозні поранення. Втім, їх життя, як повідомляється, поза небезпекою. Українки перебувають у лікарнях міст Кремона та Брешія.

Туроператор постійно підтримує контакт як з постраждалими на території Італії, так і з їх рідними в Україні, повідомили в МЗС. Українські громадяни отримують належне лікування за рахунок полісів, оформлених українською страховою компанією.

Зараз туроператором у взаємодії зі страховою компанією та їхні партнерами в Італії також вирішується питання про перевезення згаданих осіб в Україну, повідомили в міністерстві. Генеральне консульство України в Мілані підтримує постійний зв'язок з туроператором, питання повернення на батьківщину потерпілих громадян України перебуває на особливому контролі Міністерства закордонних справ України.
16 июня 2012, 16:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт