» Отдых » Новости туризма

Французька столиця готується відзначити День взяття Бастилії

    всего 84291 отеля

Французька столиця готується відзначити День взяття Бастилії

Париж готується з розмахом відзначити День взяття Бастилії 14 липня. Згідно традиції, у місті відбудеться парад, феєрверк, а також пройде безліч розважальних заходів.

Військовий парад за участю 54 машин армійської і повітряної техніки, піхоти і кінноти почнеться на Єлисейських полях у 10:35. В 11:45 на площі Згоди (Concorde) відбудуться музична вистава і виступ брандмейстерів. На Марсовому полі гостей чекає традиційний концерт, який є невід'ємною частиною свята. Кульмінацією урочистостей, як завжди, стане грандіозний феєрверк тривалістю 30 хвилин. Він розпочнеться о 23:00. Установки будуть розміщені в садах Трокадеро - на протилежному від Ейфелевої вежі березі Сени. Таким чином, спостерігати феєрверк найзручніше буде з Марсового поля.

У минулому році на час феєрверку для публіки закривалися сади Трокадеро, міст d'Iéna і еспланада Droits de l'Homme, а також перекривався автомобільний рух по вулицях навколо Трокадеро. В 18:00 закрилися станції SNCF - Alma, Tour Eiffel і Champ de Mars, а в 22:00 - станція RATP - Ecole Militaire. Стоянки Vélib в околицях Марсового поля звільнялися від велосипедів, тому скористатися ними не можна було. На сьогоднішній день інформація про подібні заходи відсутня, однак не виключено, що вони знову будуть прийняті.

На цей день в місті також заплановано концерти Принца ( місце проведення уточнюється, можливий і перенесення дати ) і Мадонни, чий виступ відбудеться на стадіоні Stade de France в паризькому передмісті Сен-Дені.
18 июня 2012, 18:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт