» Отдых » Новости туризма

Дубай приготував туристам літні сюрпризи

    всего 84291 отеля

Дубай приготував туристам літні сюрпризи

C 14 червня по 14 липня в ОАЕ буде проходити фестиваль "Дубай літні сюрпризи" (Dubai Summer Surprises). Цей щорічний свято шопінгу і розваг організовується вже в 15-й раз.

Жителям і гостям емірату буде запропоновано більше сотні різних заходів, шоу, лотерей і значні знижки в торгових центрах. Минулого року фестиваль відвідали понад 4 мільйонів гостей, які витратили близько 2,5 мільярда доларів США.

Під час фестивалю більше 6 000 магазинів запропонують гостям товари зі знижкою до 75%. У цьому зв'язку організатори планують випустити для покупців спеціальний буклет з анонсами всіх промоакцій.

Також протягом усього фестивалю щотижня буде проводитися розіграш п'яти автомобілів Nissan Patrol і грошових призів на суму 750 тисяч дирхамів (204 тисячі доларів США). Для участі необхідно придбати на заправках, в метро або торгових центрах лотерейні квитки вартістю 200 дирхамів ($ 54).

Крім того, покупці, що зробили покупку на 200 дирхамів, отримають ваучер для участі в щотижневій лотереї DSS, в якій розігрується п'ять грошових призів у розмірі 50 тисяч дирхамів (13,5 тисячі доларів США) і один - у розмірі 500 тисяч дирхамів (близько 136 тисяч доларів США).

В період фестивалю 15 розкішних спа-центрів Дубая запропонують спеціальні програми для омолодження та релаксації зі значними знижками, повідомляє ДТКМ-Москва.

Один з найбільших в регіоні критих розважальних центрів для дітей - "Світ Модхеша" (Modhesh World) 14 червня стане місцем проведення урочистої церемонії відкриття фестивалю. У цьому році вона пройде на новому місці - в Дубайському центрі міжнародної торгівлі, а сам центр буде приймати гостей до 25 серпня.

З 6 по 14 липня в Mirdif City Centre пройде Фестиваль ляльок, на якому будуть представлені сучасні театралізовані шоу, маріонетки, театр тіней і маски з усього світу.

У Dubai Mall з 14 по 23 червня відбудуться заходи, присвячені традиційному способу життя ОАЕ. Гості зможуть побачити експозицію із старовинними арабськими житлами і відвідати національні уявлення.
06 июня 2012, 11:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт