» Отдых » Новости туризма

На літній період скасовано візовий збір у Єгипет

    всего 84291 отеля

На літній період скасовано візовий збір у Єгипет

На період з 1 червня по 31 серпня Єгипет скасував візовий збір для росіян і громадян інших країн. Нововведення поширюється на організованих туристів, що прибувають по лінії туроператорів.

Про це "Російській газеті" повідомила виконавчий директор асоціації туроператорів Росії Майя Ламідзе. Раніше туристам при отриманні візи в аеропорті по прильоті було потрібно сплатити 15-доларовий збір.

Єгипет з початку революції втратив практично третина гостей з Росії: якщо до воєнних подій туди їздили на відпочинок близько 2,8 мільйона росіян, в минулому році там побували 1,9 мільйона чоловік. Разом з тим ціни на відпочинок в Єгипті в цьому році не знижуються, тримаючись на рівні 400-500 доларів на людину за тиждень з розміщенням в чотиризірковому готелі.

Варто відзначити, що вже давно по прибутті в аеропорт Шарм-ель-Шейха туристи можуть отримати безкоштовну візу на 15 днів - у цьому випадку в паспорт візова марка не вклеюється, а ставиться в'їзний штамп ("Синайський штамп"). Такі штампи оформляють також, за бажанням туриста, в морському порту Нувейби, а при в'їзді до Єгипту з боку Ізраїля туристові ставиться винятково "Синайський штамп".

Але в'їзд подібним чином обмежує переміщення по території Єгипту. У туристів в цьому випадку є можливість відпочинку лише на території Південного Синая, куди відноситься узбережжя від Шарм-ель-Шейха до Таби, включаючи монастир Санта-Катаріна і гору Мойсея.
30 декабря 1999, 15:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт