» Отдых » Новости туризма

У 2012 році очікується бум онлайн - бронювань

    всего 84291 отеля

У 2012 році очікується бум онлайн - бронювань

Останнє дослідження компанії PhoCusWright доводить, що в 2012 році третина всіх бронювань - готелів, квитків, інших послуг - буде проводитися через інтернет.

Результати дослідження не стали великою несподіванкою для фахівців, пише Independent. Онлайн - бронювання готелів, квитків на транспорт і в музеї, екскурсій, столиків у ресторанах складають більше 70 % всіх операцій, здійснюваних в туристичній сфері США і Європи. Однак у Латинській Америці та Азії бум онлайн - бронювань тільки очікується.

Трохи раніше інша незалежна компанія Keynote Systems оголосила про закінчення дослідження дев'яти веб - сайтів, за допомогою яких можна забронювати готелі в США. Воно довело, що Hotels. com лідирує у сфері онлайн - бронювань за всіма параметрами.

Користувачі назвали його найбільш зручним, дружнім і корисним. Також у сайту була відзначена " гнучкість в підході до запитів клієнтів ". Сайт Orbitz. com був названий самим функціональним, Marriott. com - самим технічно надійним, а Sheraton. com визнали найбільш швидким в обробці запитів.
16 августа 2011, 15:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт