» Отдых » Новости туризма

Новий тематичний парк відкриється в Йорданії

    всего 84291 отеля

Новий тематичний парк відкриється в Йорданії

У йорданській Акабі ( Aqaba ) відкриється тематичний парк, створений за мотивами популярного серіалу Star Trek. Поява Red Sea Astrarium стало можливим завдяки тому, що король Йорданії, Абдалла II, є великим шанувальником серіалу.

Будівництво парку обійшлося інвесторам в $ 1 мільярд, повідомляє Pop Watch. Крім чотирьох готелів і 17 атракціонів, у нього також увійде великий розважальний центр з симулятором, що імітує політ у космос.

Серед розваг, які повинні особливо сподобатися публіці, Cadet Kirk's Orbital HALO Jump - атракціон " вільне падіння " ; американські гірки Escape from Rura Penthe ; атракціон для маленьких дітей Tribble Pit ; освітнє дійство для молодих фанатів серіалу Uhura's Comm - Officer Challenge ; світлове шоу і багато іншого. На території парку також будуть працювати кіоски з " клінгонською " делікатесами. Відкриття Red Sea Astrarium відбудеться в березні 2012 року.
16 августа 2011, 11:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт