» Отдых » Новости туризма

Ще один російський туроператор покинув ринок

    всего 84291 отеля

Ще один російський туроператор покинув ринок

Туроператор "Скайтур" кілька днів тому оголосив про неможливість виконання зобов'язань за договорами, укладеними з клієнтами. 8 серпня компанія була виключена з Федерального реєстру туроператорів, так як вона вчасно не продовжила договір про фінансові гарантії, який закінчується 9 вересня.

Цивільна відповідальність туроператора застрахована на суму 30 мільйонів рублів у компанії "Альфастрахование", куди вже звернулися кілька десятків клієнтів "Скайтура", які залишилися без оплачених турів. Поки невідомо, скільки всього буде потерпілих, так як глибина продажів компанії доходила до новорічних свят. Проте вже зараз "Альфастрахование" заявляє, що не гарантує стовідсоткового покриття збитків колишнім клієнтам "Скайтура", повідомляє РІА "Новости".

Представники страховика відзначили, що, відповідно до закону про туристської діяльності, в тому випадку, якщо сума всіх заявлених вимог перевищить ліміт відшкодування за договором, компанія "Альфастрахование" буде зобов'язана розділити її між усіма постраждалими пропорційно сплаченим ними сумах.

Туроператор "Скайтур" (Skytour) діяв на ринку з 2006 року і спеціалізувався на таких напрямках, як ОАЕ, Франція, Болгарія, В'єтнам, Китай, Індонезія, Хорватія і Чорногорія. На сайті компанії немає ніяких звернень до постраждалим клієнтам. При цьому компанії з співзвучними назвами (зокрема, SKYtur), що продовжують роботу на туристичному ринку, змушені розміщувати на своїх сайтах заяви про те, що вони не мають ніякого відношення до діяльності ТОВ "Скайтур".
15 августа 2011, 15:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт