» Отдых » Новости туризма

Нова готельна мережа з'явилася в Малайзії

    всего 84291 отеля

Нова готельна мережа з'явилася в Малайзії

У Малайзії з'явився новий готельний бренд. Компанія Sari Pacifica спеціалізується на будівництві розкішних бутік-готелів, курортних готелів і spa-центрів. Перші чотири готелі Sari Pacifica вже відкриті в різних регіонах Малайзії.

Готель Sari Pacifica Redang Island розташований на острові Реданг, штат Тренгану (Terrenganu). Готель являє собою 70 розкішних вілл, з вікон яких відкривається приголомшливий вид на Південно-Китайське море. Розваги, пропоновані в готелі, включають в себе плавання з маскою, дайвінг, спостереження за черепахами і прогулянки по джунглях.

Sari Pacifica Sibu Island знаходиться на острові Сібу (Pulau Sibu). Острів є частиною архіпелагу на території морського заповідника Джохор (Johor Marine Park). 44 вілли оточені пишними тропічними садами. Серед популярних розваг для туристів - дослідження життя мешканців заповідника.

Sari Pacifica Lang Tengah Island також відкритий на території морського заповідника, який вважається одним з кращих місць для дайвінгу в Малайзії. Розкішний курортний готель, що пропонує 38 вілл, стоїть на острові Тенга (Lang Tengah) і оформлений у традиційному архітектурному стилі kampung.

Нарешті, пляжний готель Aseania Resort Pulau Besar на острові Бесар (Pulau Besar) складається з 49 вілл. З їх вікон відкривається вид на білосніжний пляж, море, тропічний сад або гори. Тут туристам пропонують пляжні види спорту, дайвінг, плавання з маскою і екскурсії по острову. Проживання в готелях мережі - від 110 євро на добу.

В даний момент компанія планує відкривати готелі на кращих пляжах не тільки Малайзії, але і у всій Південно-Східній Азії, повідомляє eTurboNews.
12 августа 2011, 10:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт