» Отдых » Новости туризма

Знайти дешеві авіаквитки стало простіше

    всего 84291 отеля

Знайти дешеві авіаквитки стало простіше

З 10 серпня на сайті amargo. ru з'явився унікальний сервіс пошуку авіаквитків, що не має аналогів в Росії, - «Вільний пошук ».

Тепер користувачеві не доведеться витрачати час на те, щоб вибрати у відповідних полях напрямок, дату вильоту і кількість осіб. Досить просто написати в пошуковому вікні запиту простою мовою, наприклад: « Два квитки Москва - Відень на наступний четвер ». Система проаналізує запит і запропонує добірку адекватних варіантів.

На головній сторінці посилання на «Вільний пошук » буде знаходитися в нижньому меню, розташовуючись за адресою m. amargo. ru. Зараз новий пошук доступний для авіаквитків, а найближчим часом компанія планує впровадити аналогічний сервіс і для готелів.

« У нашого сервісу немає аналогів ні в Росії, ні за кордоном. Ми сподіваємося, що користувачі оцінять «Вільний пошук », адже він допоможе їм швидко знайти потрібні квитки і заощадити час на покупку подорожі », - говорить Артем Пуховський, віце - президент, директор з розвитку Amargo.
11 августа 2011, 19:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт