» Отдых » Новости туризма

У Батумі відкрився готель Radisson Blu

    всего 84291 отеля

У Батумі відкрився готель Radisson Blu

У центрі Батумі відкрився Radisson Blu Hotel на 168 номерів. Він знаходиться в діловому кварталі міста - в 10 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту і 15 хвилинах від залізничного вокзалу. А до пляжу і Морського бульвару, однієї з туристичних вулиць міста, від готелю можна дійти пішки.

Radisson Blu Hotel, Batumi пропонує номери кількох категорій з високошвидкісним доступом в інтернет і косметикою Anne Semonin у ванних кімнатах. Вікна більшості номерів виходять на Чорне море, повідомляє прес-служба готелю.

У готелі діє spa-центр з відкритим і закритим басейнами, а також фітнес-клуб. До послуг гостей готелю - два ресторани і три бари. У ресторані "Медея" з відкритою кухнею гостям запропонують фірмовий сніданок бренду Radisson Blu - Super Buffet Breakfast. Ресторан, де також є простора тераса з видом на море, працює протягом усього дня. Бар "Медея" знаходиться в лобі готелю. Ресторан-гриль Clouds розташовується на 19 поверсі, звідки відкривається мальовничий вид на море.

Готель Radisson Blu Hotel, Batumi пропонує всі можливості для проведення ділових зустрічей і заходів на професійному рівні. Бізнес-зона включає конференц-зал і сім кімнат для переговорів, обладнаних за останнім словом техніки.

З нагоди відкриття готелю спеціальні ціни на проживання починаються від $ 220 за ніч (включаючи сніданок і ПДВ).
11 августа 2011, 20:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт