» Отдых » Новости туризма

Пасажирам паризького аеропорту допомагають «віртуальні співробітники»

    всего 84291 отеля

Пасажирам паризького аеропорту допомагають «віртуальні співробітники»

В аеропорту Orly тестують «віртуальних співробітників» - голограми працівників інформують пасажирів про те, у скільки починається посадка і через який вихід вона здійснюватиметься.

Як повідомляє Euromag, з посиланням на Le Point, три голограми співробітників були встановлені в залі очікування № 40 аеропорту Orly. Віртуальне зображення існуючого в реальності співробітника, який попередньо дав згоду на використання своєї зовнішності, з'являється на плоскому екрані і повідомляє пасажирові, невластивому до дверей, довідкову інформацію. Наприклад, віртуальний співробітник може повідомити час посадки і номер виходу, до якого потрібно буде пройти пасажирові.

«Віртуальні співробітники» з'явилися в Орлі тільки місяць тому, але вже здобули популярність серед пасажирів, більше число яких складають туристи. Очікується, що в майбутньому нововведення буде запроваджено і в інших аеропортах французької столиці.

Перевага «нових співробітників» в тому, що вони можуть працювати 24 години на добу. Однак це нововведення стало причиною занепокоєння профспілок, які бояться, що голограми можуть повністю замінити своїх реальних колег.
11 августа 2011, 17:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт