» Отдых » Новости туризма

Новий готель відкрився в Малайзії

    всего 84291 отеля

Новий готель відкрився в Малайзії

У Малайзії відкрився новий готель готельної групи Shangri - La Hotels and Resorts. Готель бренду Traders розташований в місті Нусаджайя ( Nusajaya, по суті дальній західне передмістя Джохор -Бару ), недалеко від міжнародного аеропорту і поромного терміналу.

Чотириповерховий готель Traders Hotel, Puteri Harbour знаходиться поруч з парком Legoland, що пропонують сімейний відпочинок спільно з тематичним парком Puteri Harbour, парком розваг Little Big Club, а також з ресторанами під відкритим небом на набережній і торговими рядами.

Готель пропонує клієнтам 283 номери площею від 33 до 96 квадратних метрів з просторими ванними, 40- дюймовими телевізорами та міні- барами. Гостям надається безкоштовний доступ в інтернет на всій території готелю, повідомляє AsiaTravelTips. Також до послуг постояльців - два ресторани і два бари, басейн і сад на даху, оздоровчий центр, служба консьєржів і безкоштовний трансфер до парку розваг Legoland. Вартість проживання в Traders Hotel, Puteri Harbour - від $ 103 за двомісний номер на добу.
09 июня 2013, 17:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт