» Отдых » Новости туризма

Аеросвіт має намір через суд домогтися скасування багатомільйонних штрафів з боку влади

    всего 84291 отеля

Аеросвіт має намір через суд домогтися скасування багатомільйонних штрафів з боку влади

Авіакомпанія Аеросвіт, яка за даними українських ЗМІ підконтрольна українському бізнесменові Ігорю Коломойському, прокоментувала рішення Державної інспекції з питань захисту прав споживачів про накладення штрафних санкцій.

" Авіакомпанія АероСвіт - Українські авіалінії вважає необгрунтованими і незаконними дії і звинувачення Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів ", - повідомили Корреспондент. biz в компанії.

У той же час, в повідомленні говориться, що авіакомпанія звернулася в судові інстанції з наміром оскаржити рішення інспекції, і з цього питання вже йдуть судові розгляди.

Нагадаємо, що фахівцями Управління з захисту прав споживачів у Київській області були проведені перевірки ЗАТ Авіакомпанії Аеросвіт, ВАТ АК Дніпроавіа, ВАТ Авіакомпанії Донбасаеро за фактами, викладеними у зверненнях пасажирів. За результатами перевірок було накладено штрафних санкцій на загальну суму понад 120 млн грн.
11 августа 2011, 19:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт