» Отдых » Новости туризма

Тури в Грецію розпродаються дешевше собівартості

    всего 84291 отеля

Тури в Грецію розпродаються дешевше собівартості

Надлишок авіаперевезення до Греції закономірно призвів до сильного падіння цін на турпакети. В даний час туроператори змушені продавати путівки на 20-50% нижче їх собівартості.

На цьому тлі деяку "свідомість" проявив лише національний перевізник "Аерофлот", який зняв нещодавно два рейси в Іракліон. Але навіть це не виправило ситуацію, оскільки самі туроператори не хочуть зменшувати кількість своїх чартерів, повідомляє Турпром.

З січня по початок літа консульські служби Греції в Росії видали претендентам 123,2 тисячі різних шенгенських віз, що на 87,8% перевищує показник аналогічного періоду минулого року. При цьому в Москві видача віз збільшилася на 93,8%, в Санкт-Петербурзі - на 40,5%, в Новоросійську - на 117,5%. Високий попит на відпочинок у Греції з боку росіян відзначається давно; це і стало причиною того, що туроператори на нинішній сезон збільшили число чартерів. А в результаті пропозиція стала сильно випереджати попит.

До теперішнього часу глибина продажів грецьких турів не перевищує тижня. Найбільш насичений обсяг авіаперевезення на Крит, за ним йде Родос, далі всі інші туристичні острова. Менш складна ситуація спостерігається по півострову Халкідікі - тут кількість авіарейсів порівняно збалансовано.
04 августа 2011, 13:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт