» Отдых » Новости туризма

Слідом за Туреччиною, Кіпр критикує систему аll inclusive

    всего 84291 отеля

Слідом за Туреччиною, Кіпр критикує систему аll inclusive

Професіонали туристичного сектора на Кіпрі вважають, що пакети "все включено" ставлять під загрозу якість турпродукту. Крім того, вони можуть привести до закриття сусідніх барів, ресторанів і клубів.

Керуючі кіпрських готелів просять турагентства пропонувати пакети аll inclusive дуже помірно. На сьогоднішній день 90% кіпрських готелів надають відпочинок в форматі "все включено", і ця послуга дуже популярна серед туристів, але як результат, решті бізнес - в першу чергу сусідні бари і ресторани - страждають через те, що у туристів немає необхідності відвідувати ці заклади.

Кіпрські отельери також підкреслюють, що коли клієнт має можливість пити або харчуватися необмежено, готель зі свого боку часто виставляє найдешевші продукти і напої, повідомляє Вісник Кіпру. Все це не йде на користь ні туристам, ні бізнесу, іміджу якого наноситься тим самим шкоди. А курорт, чия концепція побудована на аll inclusive, стає занадто "масовим", і туди перестають приїжджати респектабельні клієнти.

Нагадаємо, концепція "все включено" - дійсно вкрай затребувана серед туристів - в цьому році переглядається багатьма отельерами. Зокрема, від готовності відмовитися від неї вже заявили представники ряду турецьких готелів. У цьому випадку причиною також є, по-перше, невдоволення власників сусідніх ресторанів, по-друге, виявилося, що витрати на шведський стіл стали перевищувати прибутки від кількості постояльців.
04 августа 2011, 08:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт