» Отдых » Новости туризма

Нова система запису на візу в США працює з перебоями

    всего 84291 отеля

Нова система запису на візу в США працює з перебоями

З 1 серпня запис на подачу документів на візу в США виробляється онлайн, але запущена система працює з масою збоїв. Здобувачі американської візи розповіли Travel. ru про помічені проблеми.

Сервіс - абсолютно сирий, відзначають туристи. Зокрема, сайт не приймає номер виробленого платежу за консульський збір, і причин тому - кілька. По-перше, номер платежу треба вводити в незвичайному 18-символьному форматі, про що на сайті не сказано. По-друге, навіть при правильному введенні цих цифр з'ясувалося, що через технічні банківських проблем платежі в консульство все одно не надходять, тому система не прийме навіть вірний номер. Орієнтовно, ці неполадки будуть усунені до кінця тижня, але чітких гарантій в консульстві не дають.

Записатися на співбесіду також можна і по телефону. Але підступ туристів чекає і тут, оскільки додзвонитися вдається в кращому випадку з 30-ї, 50-ї і більше спроб. Таким чином, побажавши полегшити життя туристам, дипмісія США лише ускладнила її. На тлі загальних витрат на поїздку в цю країну оплата сервісних послуг Pony Express була абсолютно не значна, зате офіси цієї компанії знаходяться всюди і працюють без перебоїв.

Претендентам американських віз в даний час можна лише порадити спланувати свою поїздку так, щоб звертатися до нової системи вже в період її налагодженої роботи.
03 августа 2011, 18:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт