» Отдых » Новости туризма

Відкрито гарячу лінію з проблем дитячих таборів

    всего 84291 отеля

Відкрито гарячу лінію з проблем дитячих таборів

Громадська палата РФ відкрила ще одну гарячу телефонну лінію для відпочиваючих - на цей раз вона пов'язана з проблемами дитячих таборів. По телефону 8-800-700-8-800 можна поскаржитися на обстановку в таборі або задати питання, пов'язане з організованим дитячим відпочинком.

Скарги Громадська палата буде передавати у відповідні структури Міністерства охорони здоров'я, Міністерства освіти, Росспоживнагляду або в інші наглядові органи. Цього літа вже сталося декілька випадків серйозного отруєння дітей у таборах. Однак далеко не про всі такі НП стає відомо засобам масової інформації. Адміністрації таборів намагаються по можливості приховати наслідки своїх недоробок. За допомогою гарячої лінії Громадська палата буде оперативно дізнаватися про проблеми, що виникли у відпочиваючих дітей, безпосередньо від їх рідних.

За підсумками роботи гарячої лінії Громадська палата має намір оприлюднити найгостріші проблеми, запропонувавши зацікавленим відомствам обговорити і прийняти заходи для їх усунення до наступного сезону канікул, повідомляє РІА "Новости".
03 августа 2011, 19:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт