» Отдых » Новости туризма

У Греції знову дозволений кайтсерфінг

    всего 84291 отеля

У Греції знову дозволений кайтсерфінг

Берегова охорона Греції змінила своє рішення з приводу занять кайтсерфінгом на пляжах країни. Влада випустили новий звід правил, що регламентує цей вид активного відпочинку.

Тепер кайтсерфери повинні ретельно вибирати найбільш безпечні місця, повідомляє seaexpo. ru. Там не повинно бути рифів, риболовних сітей та інших потенційних джерел небезпеки. У числі обов'язкових умов - акваторії повинні розташовуватися неподалік від портів і пристаней. У спортсменів також повинно бути все необхідне додаткове обладнання, таке як шолом, рятувальний жилет, система швидкого вивільнення та плавальний костюм.

Додатково був введений ряд обмежень: наприклад, кайтсерфінгом не можна займатися дітям до 16 років або тим, хто не вміє плавати. Як виключення, діти молодше 16 років можуть займатися цим видом відпочинку під наглядом досвідчених спортсменів. І, нарешті, заборонено тренуватися до світанку і після заходу, в штормову погоду, в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Очікується, що світова спільнота кайтсерферов з повагою поставиться до нових правил, і гості, що приїхали в Грецію, будуть неухильно слідувати їм.

Нагадаємо, кайтсерфінг (вид спорту, основою якого є рух по воді під дією сили тяги, що розвивається повітряним змієм), був заборонений в Греції з початку літа. Причиною заборони стало зростання травматизму, викликаний у свою чергу недотриманням спортсменами техніки безпеки.
04 августа 2011, 09:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт