» Отдых » Новости туризма

Церматт проводить призовий фотоконкурс

    всего 84291 отеля

Церматт проводить призовий фотоконкурс

Один з найвідоміших гірськолижних курортів Швейцарії, Церматт (Zermatt), з 4 по 21 серпня 2011 проводить конкурс на кращу фотографію Маттерхорна. Головні призи - поїздка на курорт для двох і вертолітна екскурсія над цим мальовничим піком.

Ідея фотоконкурсу народилася після того, як сторінка Zermatt Matterhorn в соціальній мережі Facebook набрала 4478 шанувальників (4478 метрів - висота Маттерхорна).

Як повідомляє Superski. ru, в конкурсі може взяти участь будь-який бажаючий старше 18 років. Для цього треба мати акаунт на Facebook, приєднатися до числа шанувальників сторінки курорту і опублікувати там свою фотографію Маттерхорна. Також необхідно оповістити своїх друзів на Facebook про голосування.

Церматт - фешенебельний курорт, що входить в десятку кращих альпійських гірських центрів за якістю трас і сніжного покриву. Він розташований біля підніжжя піку Маттерхорн - гори, яка є одним з головних символів Швейцарії та її національним надбанням. Завдяки високогір'ю сніг тут гарантований протягом усього зимового сезону. Крім того, сніговий покрив на нижніх трасах забезпечують більше 700 снігових гармат.

За результатами сезону 2009/2010 Церматт став найпопулярнішим зимовим курортом Швейцарії з точки зору російських туристів, прийнявши 4457 гостей з нашої країни, які в середньому провели там 7,5 ночі. У рейтингу п'ятдесяти альпійських курортів росіяни відвели Церматту 13-е місце.
03 августа 2011, 16:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт