» Отдых » Новости туризма

Через банкрутство російської авіакомпанії з Криму не можуть полетіти 146 чоловік

    всего 84291 отеля

Через банкрутство російської авіакомпанії з Криму не можуть полетіти 146 чоловік

60 чоловік, що купили квитки на літак авіакомпанії Континент із Сімферополя до Красноярська, не змогли залишити Крим у п'ятницю, оскільки в день, коли мав відбутися рейс, компанія оголосила, що припиняє свою діяльність.

При цьому в повідомленні наголошується, що уряд Криму вживає заходів допомоги пасажирам і сприяє тому, щоб зробити вимушене їх перебування на півострові максимально комфортним.

"Всі пасажири з квитками на рейси Континенту можуть звертатися за телефоном гарячої лінії - ми допоможемо вирішити питання, пов'язані з поверненням додому", - заявив перший віце-прем'єр-міністр Криму Павло Бурлаков.

Частина пасажирів - організовану групу з 12 дітей і двох супроводжуючих їх дорослих - уряд автономії вже розмістило в санаторії Бригантина в Євпаторії.

Квитки на літак авіакомпанії Континент, який повинен був вилетіти з Сімферополя 29 липня, купили 60 чоловік. Більшість з них - громадяни Росії, які повертаються додому після відпочинку в Криму.

Авіакомпанія Континент 29 липня оголосив, що припиняє свою діяльність. В аеропортах міст Росії залишилися без вильоту сотні пасажирів.

До кінця курортного сезону компанія планувала виконувати 4 рейси на тиждень з Криму до Росії, перевозити на даному напрямку близько 320 осіб. Черговий рейс авіакомпанії з Сімферополя запланований 30 липня, квитки на нього раніше придбали 86 осіб. Таким чином, вже в суботу кількість людей, вимушено затримуються в Криму через скасування рейсів Континенту, зросла до 146.
30 июля 2011, 14:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт