» Отдых » Новости туризма

У Болгарії українські туристи потрапили в ДТП

    всего 84291 отеля

У Болгарії українські туристи потрапили в ДТП

Міністерство закордонних справ України підтверджує госпіталізацію двох громадян України в результаті аварії автобуса біля болгарського міста Бяла.

"Зараз два громадянина України перебувають у лікарні з пораненнями середнього ступеня тяжкості. З ними знаходяться два українці в якості супроводжуючих осіб - чоловік постраждалої та товариш потерпілого", - повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров.

За його словами, стан здоров'я решти українців, які перебували в автобусі, задовільний, вони повертаються в Україну.

Дікусаров сказав, що всього в автобусі, який зазнав аварії, перебувало 18 осіб. У той же час він не уточнив кількість українців серед них.

"На даний момент у лікарні перебуває консул України в Болгарії для максимального сприяння співвітчизникам", - зазначив Дикусаров.

За словами генерального консула посольства РФ у Варні Юрія Соловйова, 15 туристів прямували на мікроавтобусі місцевої транспортної компанії з Созополя до Варни.

"На гірському серпантині водій, мабуть, не впорався з керуванням, і автобус з'їхав у кювет. В результаті п'ятеро туристів були госпіталізовані в госпіталь Свята Анна у Варні", - сказав Соловйов.
29 июля 2011, 19:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт