» Отдых » Новости туризма

Шукачі скарбів облюбували італійські пляжі

    всего 84291 отеля

Шукачі скарбів облюбували італійські пляжі

На пляжах Італії все частіше можна зустріти шукачів скарбів - точніше, втрачених відпочиваючими монет і прикрас. Споряджені металошукачами, вони прочісують прибережні території, де загоряють і купаються місцеві жителі і туристи, передає соб. кор. Travel. ru.

Пристрій для виявлення металу коштує в Італії від 200 до 1500 євро. Крім того, його можна взяти напрокат. Деякі шукачі екіпіровані навіть технічними новинками на зразок взуття з вбудованими в шнурки датчиками, що працюють від батарейок і здатними виявляти предмети на глибині 60 сантиметрів. Найудачливіші за день знаходять монети на загальну суму 50-60 євро, а також кільця, кольє, браслети, фотоапарати і гаманці.

За повідомленням італійських ЗМІ, одним з курортів, де на світанку або з настанням сутінків можна зустріти шукачів скарбів, є престижний Фреджене (Fregene), розташований недалеко від Риму і популярний серед політичної еліти, зірок італійського кінематографа і футболу.

Згідно з правилами італійського цивільного кодексу, виявлений на пляжі предмет необхідно віднести в поліцію або бюро знахідок. Якщо протягом року господар не дасть про себе знати, предмет переходить у власність людини, який його знайшов. Однак, як свідчить італійська преса, це правило залишається тільки на папері.
29 июля 2011, 19:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт