» Отдых » Новости туризма

Валь-Торанс компенсує гостям недостатня кількість снігу

    всего 84291 отеля

Валь-Торанс компенсує гостям недостатня кількість снігу

Французька гірськолижний курорт Валь-Торанс - самий високогірний в Європі - тепер пропонує туристам компенсацію за недостатню кількість снігу в зимовий сезон.

Так, з кінця листопада по початок травня Валь-Торанс гарантує найбільшу кількість відкритих трас в порівнянні з іншими європейськими курортами. Якщо ж на якомусь курорті відкритих спусків виявиться більше, то гості Валь-Торанс зможуть отримати компенсацію у вигляді ваучера на один день катання.

Підрахунок відкритих трас ведеться щотижня на базі всіх 74 схилів курорту. Варто відзначити, що до уваги беруться лише випадки закриття трас по причині відсутності снігу, а не поганої погоди або технічних проблем і міркувань безпеки, таких як сходження лавин, повідомляє сайт Fast Track Ski.

Протягом усього зимового сезону курорт також пропонує катання "від дверей" - завдяки найвищій якості снігового покриву туристи мають можливість, не знімаючи лиж і сноубордів, потрапити з траси до місця проживання і назад. Якщо ж унаслідок недостатньої кількості снігу клієнти будуть змушені йти пішки, то вони також можуть отримати один додатковий день катання.

Компенсація доступна для клієнтів, які придбали шестиденний і більш скі-пас не пізніше, ніж за 10 днів до початку першого дня катання і зупинилися в готелях Валь-Торанс. Ваучер повинен бути використаний без перерви з основним скі-пасом туриста.

Валь-Торанс, який входить до складу Труа-Валле (Les 3 Vallees, Три долини), знаходиться на висоті 2300 метрів. За результатами сезону 2009-2010 його відвідали 5168 гірськолижників з Росії - це десяте місце в числі п'ятдесяти найпопулярніших альпійських курортів.
30 июля 2011, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт