» Отдых » Новости туризма

Польоти Континенту офіційно припинено

    всего 84291 отеля

Польоти Континенту офіційно припинено

Росавіація анулювала сертифікат експлуатанта авіакомпанії "Континент". Причиною стали фінансові проблеми перевізника і відмова в обслуговуванні його літаків більшості аеропортів. З проханням про анулювання сертифіката звернулася сама авіакомпанія.

Заборгованість "Континенту" перед аеропортами склала 32 мільйони рублів. Його пасажирів розвозитимуть інші авіакомпанії - цей процес уже розпочато. Крім того, бажаючі пасажири можуть здати квитки назад без утримань.

Як ми вже повідомляли, на нинішньому тижні ряд аеропортів Росії відмовився обслуговувати літаки авіакомпанії "Континент" через численні неоплачених боргів. Його літаки були затримані в кількох аеропортах півдня Росії. У підсумку був зірваний весь графік польотів, а потім відмовилися мати справу з компанією і сибірські аеропорти.

"Континент" фактично був створений в нинішньому році на базі закрилася в минулому році з аналогічної причини авіакомпанії "Заполяр'я". Як і попередниця, компанія здійснювала в основному літні перевезення на літаках Ту-154 - переважно між містами Сибіру і курортами півдня Росії. Протягом усього періоду перевезень літаки компанії часто літали практично порожніми.

Крім того, рейси "Континенту" багаторазово скасовувалися через низьку завантаження. Крім маловідома компанія, пасажирів відлякували вельми високі ціни і застарілий парк перевізника, що складається з Ту-154, від яких відмовилися інші авіакомпанії. Діяльність "Континенту" була очевидно збитковою, і на цьому тлі виникнення численних боргів не дивно.
29 июля 2011, 23:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт