» Отдых » Новости туризма

В аеропорту Мадрида - нові точки доступу в інтернет

    всего 84291 отеля

В аеропорту Мадрида - нові точки доступу в інтернет

Мрія блогерів, користувачів Фейсбуку і Твіттера, а також гиків втілилася в життя. У мадридському міжнародному аеропорту Barajas підключені 50 нових точок доступу в інтернет, пункти друку документів, обладнані місця для зарядки мобільних пристроїв в терміналах T1, T2 і T3.

28 з 50 точок доступу в інтернет розташовані в зонах вильоту і являють собою робоче місце зі столом, пуфом і стаціонарним комп'ютером з роз'ємом USB, аудіовиходом і картрідером для всіх типів карт, таких як SD, xD і MMC.

Забудькуватим туристам придадуться встановлені в зонах реєстрації нові принтери на випадок, якщо виникне необхідність терміново роздрукувати залишений удома документ, пише Diariodelviajero. com.

У 11 спеціально обладнаних пунктах, що знаходяться біля комп'ютерних столів, пасажири також можуть безкоштовно підзарядити мобільні пристрої - більшість моделей телефонів, КПК, смартфони, електронні книги. Пункти для зарядки являють собою міні-осередки на зразок автоматичної камери схову. Усередині осередку знаходиться зарядка. Користувачеві потрібно тільки підключити до неї свій пристрій, закрити осередок на ключ, попередньо опустивши монету вартістю 1 євро, щоб спрацював замок (по закінченні обслуговування монета повертається) - і можна вирушати у своїх справах, наприклад в кафе або за покупками.
15 июля 2011, 09:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт