» Отдых » Новости туризма

Балаклава запрошує на фестиваль шампанського

    всего 84291 отеля

Балаклава запрошує на фестиваль шампанського

У Балаклаві відбудеться фестиваль шампанського, учасники якого мають намір встановити новий рекорд Книги Гіннесса.

Фестиваль відбудеться 6 серпня і буде приурочений до відзначається в світі 4 серпня дню народження шампанського. Головною подією свята стане спроба встановити рекорд Книги Гіннесса - наповнити вином величезний келих. Місткість келиха - 75 пляшок шампанського, зазначають організатори.

У програмі свята також - конкурси, ігри, вікторини та святковий концерт за участю українських зірок естради. Завершиться фестиваль яскравим феєрверком, повідомляє інформаційне агентство "е-Крим".

День народження шампанського прийнято відзначати 4 серпня. У цей день в 1668 році, згідно з легендою, чернець-бенедиктинець П'єр Періньон представив новий напій. В дійсності, всупереч поширеній думці, Періньон не винаходив шампанського, хоча зробив багато поліпшень в процесі виробництва цього напою. Зокрема, відкрив секрети купажування, сполуки соку різних сортів винограду, і став розливати вина в пляшки з дерев'яними пробками, що дозволяло утримувати вуглекислий газ, перш підривав бочки.

Насправді перше комерційне ігристе вино було вироблено в області Ліму (Limoux, Лангедок) приблизно в 1535 році, а його винахідник невідомий досі.
14 июля 2011, 16:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт