» Отдых » Новости туризма

Дегустацію вин і подорож на скутері пропонують туристам в Італії

    всего 84291 отеля

Дегустацію вин і подорож на скутері пропонують туристам в Італії

Незвичайний спосіб знайомства з Італією, точніше, з одним з її знакових продуктів - вином, пропонують туристам в регіоні Collio Goriziano. Ця область лежить на північному сході провінції Фріулі - Венеція - Джулія вздовж кордону зі Словенією. Проїхати по винних маршрутах тут можна на скутері Vespa, який став візитною карткою італійських виробників мототехніки.

Дегустації вин і подорож на скутері - справа ризикована, тому туристам рекомендується відправлятися в тур парами, щоб змінювати один одного. В рамках програми Collio in Vespa туристам пропонуються послуги мотопарка з 70 пофарбованих у помаранчевий колір скутерів і маршрути, що пролягають по мальовничим дорогах і з'єднують виноробні регіону.

Гостей чекають незабутню подорож і можливість спробувати різноманітні сорти вин, які виготовляють в Collio Goriziano. Дізнатися подробиці і зв'язатися з організаторами можна через офіційний сайт програми.
14 июля 2011, 19:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт