» Отдых » Новости туризма

Музей туризму в Опатії розповість про перші готелях Адріатики

    всего 84291 отеля

Музей туризму в Опатії розповість про перші готелях Адріатики

Музей туризму в Опатії пропонує виставку "Перші готелі Адріатики", яка покаже, як виглядали майже 120 років тому перші готелі на узбережжі, і розповість про їх історичної, культурної та архітектурної цінності.

Саме в кінці XIX століття, коли Опатія вже була відомим лікувальним курортом, на узбережжі почав розвиватися пляжний туризм, і стали з'являтися перші готелі, побудовані в історичному стилі і оточені доглянутими парками, повідомляє туристичний офіс Кварнера на своєму сайті.

У центрі уваги виставки виявляться самі старі готелі регіону - Kvarner (колишня назва Quarnero) і Imperial (колишня назва Stephanie), побудовані в 1884-1885 роках. Вони поклали початок періоду бурхливого будівництва готелів, котрий тривав до Першої світової війни, за час якого на узбережжі з'явилося близько ста готелів, гостьових будинків і вілл.

Музей туризму відкритий щодня, крім понеділка, з 10. 00 до 18. 00, відвідування безкоштовно. За попередньою домовленістю можна скористатися послугами гіда, в тому числі на іноземній мові. Виставка триватиме до кінця лютого 2012 року.
14 июля 2011, 19:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт